Ansatte

Ketil Rismark

Bedriftens daglige leder siden oppstart av Ravnkloa Fisk & Skalldyr AS i 1999. Ketil har drevet med fisk i Ravnkloa i en, eller annen form så lenge han kan huske. Hans far Fritz var nemlig også fiskehandler i Ravnkloa. Han prøvde seg som lagerarbeider i noen år som ungdom, men ramla fort tilbake i Ravnkloa og er per i dag Trondheims mest kjente fiskehandler samt innehaver av byens mest berømte bart.

Lars-Thore Thomasen

Bedriftens personal og økonomiansvarlig. Lars-TT er født i Honningsvåg i Nordkapp kommune og bekrefter alle rykter om at folk derifra høres. Lars-TT er utdannet restaurantkokk, men har også utdanning innen regnskap, idrett og psykologi. Dette i kombinasjon med en aktiv idrettskarriere i boksing gjør til at vi har et flott arbeidsmiljø med takhøyde.

Vincent Lausselet

Opprinnelig fra Sveits og antageligvis født med ski på beina han også. Han er utdannet arkeolog, men er atskillig mer interessert i mat og spesielt vin. Ønsker du vintips. Vincent er vår mann.

Najib Sharif

Najib er opprinnelig fra Mogadishu i Somalia. Som kjent ligger det ved kysten og Najib var derfor ikke ukjent med havets delikatesser før han kom til Ranvnkloa. Han har et stort engasjement for jobben, noe som våre kunder nyter godt av.

Ellbjørn Haugen

Ellbjørn Haugen er en av Norges beste i beskjæring av alle typer fisk, samt filetere, salte og røyke. Naturlig nok er han vår sjef i produksjonen, han er vokst opp ute i havgapet på ei øy kalt Sørbuøy. Tidligere har han jobbet som fisker med egen båt og når han ikke er i Ravnkloa durer han rundt i fjorden og studerer ekkoloddet på båten sin.

Keun Robert Buran

Keun er utdannet restaurantkokk, fra Verdal. Keun har lang erfaring fra restaurantkjøkken og er den som setter opp menyer til restaurant, selskap og koldtbord. Alle i Ravnkloa er produktutviklere, men Keun er numero uno på det feltet. Keun har Chili, hvitløk og asiatisk matlaging
som spesialitet.

Eyassu Ghebre

Vår kjøkkensjef, med kallenavn Jazzu er Trondheimgutt. Som elev ved Byåsen VGS havnet han på praksis i Ravnkloa, fikk noen forbilder og bestemte seg for at fiskehandler var tingen. Etter skolen gikk han i lære hos oss og har med unntak av et innhopp i kongens garde jobbet til oss siden.