Catering

Ønsker du å få maten ferdiglaget og varm, eller kald lagt opp på fat rett på døra, så er også den muligheten til stede. Vi bruker kun råvarer av ypperste kvalitet. Fiskehandlere med livslang erfaring i faget og faglærte kokker gjør at vi tør si at vi vet hva vi holder på med. Alle cateringbestillinger må vi kontaktes om minimum 3 dager i forveien.

Koldtbord

Alternativ 1 (Minimum 10 pers)
Nydelig egenprodusert mild gravlaks med krydder og dill, husets etter hvert meget ettertraktede sennepssaus av søt og sterk fransk sennep. Roastbiff med husets remulade. Røkelaks produsert etter gammel oppskrift med tørrsalting for hånd og tilstrekkelig med tørking etter en tur i Ravnkloas røykvidunder og selvsagt med luftig eggerøre tilsatt urter. Saftig varmrøkt krydderlaks med urtekrem. Diverse skalldyrretter. Potetsalat med creme fraiche og urter samt annet passende tilbehør.
Kr 280,- pr pers

Alternativ2 (Minimum 10 pers)
Dette er identisk med ovenstående, men med ekstra skalldyr(beroende på hva som er best eller tilgjengelig) og andre tilgjengelige spesialiteter.
Kr 350,- pr pers

Dersom du ønsker en annen sammensetning enn det som vises her, så er det mulig å sette sammen ditt eget koldtbord. Ta kontakt, så blir vi enige.

Annet

Fiskesuppe m brød & smør.
Kr 150 per pers. (minimum 20 pers varmt)

Bacalao m brød & smør.
Kr 170 per pers

Rakfisk m tilbehør
Kr 310 per pers.

Vi kan også levere smørbrød og snitter til henholdsvis 70 og 45 kr pr stk.